Chord Gitar dan Lirik Lagu Cidro 2 – Happy Asmara, Kunci Mudah Dimainkan

Berikut ini chord dan lirik lagu Cidro 2. Lagu ini dipopulerkan oleh Happy Asmara. Video klip lagu Cidro 2 dirilis di akun YouTube FORTUNA ENTERPRISE pada 23 Februari 2021.

Durung nganti garing Tatu sing ning atiku Tego tegane slirammu Nambahi loro batinku Aku ora percoyo Nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto Yen sliramu kuwi Cidro Panas panase srengenge kuwi Kang nguliti awak iki Nanging sek panas rasaning ati Nyawang kedadean iki

Lungo awakku seng kudu lungo Timbang batinku keloro loro Ra bakal awakku iki Bali nemoni sliramu Lilo awakku iki wes lilo Senajan loro ning jero dodo Yen pancene uwes nasibku Kudu pisahan karo awakmu Yen pancene uwes nasibku Kudu pisahan karo awakmu

Artikel ini merupakan bagian dari KG Media. Ruang aktualisasi diri perempuan untuk mencapai mimpinya.

You Might Also Like

Leave a Reply